Top bliv dyrefotograf SecretsVary Rover er en bilmodell med long term firehjulstrekk som ble introdusert av britiske Rover i 1970.

Lov om mesterbrev i håndverk og annen næring, korttittel mesterbrevloven, er en norsk lov som hjemler ordningen med mesterbrev.

Angelica Wallén (fileødt 11. april 1986 i Tibro, Sverige) er en svensk håndballspiller som spiller på det svenske landslaget og på det danske klubblaget Staff Esbjerg.

Gåsbu, serveringssted og hytteområde på Vangsåsen i Hamar kommune og populært utgangspunkt for turer på Hedmarksvidda.

Høgskolesenteret i Rogaland ble opprettet i Stavanger i 1986 ved sammenslåing av Rogaland distriktshøgskole og Stavanger ingeniørhøgskole.

Veveriet var tidligere et fabrikklokale for DFU, Guys ble etterhvert et hire utsalgssted for bedriften. Nå er det overtatt av kommunen og brukes til bibliotek og arrangement.

Alemayehu Bezabeh (født 1986) er en etiopiskfødt spansk friidrettsutøver som konkurrerer i langdistanseløp.

Norgesmesterskapsrekorder i sprint på skøyter er en oversikt more than nåværende og tidligere mesterskapsrekorder for Norgesmesterskapet i sprint på skøyter siden starten med Norges Skøyteforbunds Sprint-mesterskap i 1970 for menn samt alle Dash-NM siden 1971 da også kvinnene kom med.

Colin Pitchfork (født 23. mars 1960 i Newbold Verdon, England) er en britisk kriminell som er den første som ble dømt for drap basert på genetisk fingeravtrykk.

Verdenscupen i orientering er en serie orienteringsløp i regi av Det internasjonale orienteringsforbundet.

Den internasjonale Røde Kors- og Røde Halvmånebevegelsen består av Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC), Det internasjonale Get the facts forbundet av Røde Kors- og Røde Halvmåneforeninger og de 186 nasjonale foreninger godkjent av ICRC og opptatt som medlemmer av forbundet.

Livssynshumanisme er en norsk betegnelse på et sekulært livssyn, og brukes i stor grad sammenfallende med begrepet human-etikk, Adult males kan også forstås som en noe videre betegnelse.

1600-tallet. En kårde er et stikkvåpen med en lang og rett stålklinge. Kården er det mest brukte konkurransevåpenet i fekting.

Vincent van Zeijst Bankkrisen på Fileærøyene var en truende konkurs i Færøyenes største banker, Føroya Banki og Sjóvinnubankin, mellom 1992 og 1994.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *